torsdag 17 februari 2011

B+

Nej, det är inte min blodgrupp,
utan ett sätt att påminna mig själv om att tänka positivt.
När dagarna fylls med värk, sjukgymnastik
(som inte verkar hjälpa,
kan inte böja särskilt mycket-men kan sträcka, lyfta osv...
och hör läkarens ord i öronen
-Då får vi bryta upp knäleden och operera om...)
Nej, jag vill inte!!!
, gäller det att tänka positivt och träna på.
Hitta de små guldkornen i tillvaron.
.
Mer positivt:
Vi går mot våren och ljuset!
.
Agneta9 kommentarer:

Karin - Mina Rum sa...

Aj! Bryta upp knäleden. Det låter verkligen hemskt. Kan inte vara helt enkelt att tänka positivt i de lägena, men det är starkt att du försöker.

Kram!

Fröken Fräken sa...

Uff - det där lät inte roligt. Jag hoppas verkligen att du inte behöver göra om operationen, utan att det kommer ordna sig med träning och rehab. En operation räcker ju alldeles tillräckligt, liksom.

skifferhuset sa...

Oj det låter inte kul! Hoppas du slipper operera om, måste inte vara kul! Ja att tänka positivt är ju klart bra men ibland så funkar det inte alltid! Bamsekramar Iréne

Snäckskalsdalen. sa...

Urrrk, inte bryta upp och operera om igen, så trist om det blir så, men det får väl gå det också i så fall. Men roligt är det inte.
Ja tack och lov går vi mot ljusare tider, säger jag som älskar vintern, men nu räcker det snart.
Agneta kram

Sussi / Sussinghurst sa...

Uha, det er vældig trist, jeg håber virkelig at det snart bliver bedre.

Anonym sa...

Neeej, det är inte sant! Stackars dej!! Åh, så trist att börja om igen... men, det kanske är en nödvändighet. En prövning som leder till ett bättre mående... på sikt.
Jag beundrar din positivitet, det är också en väg till ett lyckligare liv!

Kramar och hopp.
Eva-Mari

Eleonora sa...

Käraste Agneta!
Det här med kraschad dator kände jag ju till MEN att knäet blivit opererat hade gått mig förbi. Nu har jag läst igenom dina inlägg och hittat anledningen till att du måst operera dig osv.
Jag förstår verkligen hur du har det. Jobbigt med såå ont hela tiden. Men vad är prognosen? Ska du bli bättre och bättre på sikt och om du jobbar på som sjukgymnasten säger??? Önskar dig all framgång i rehabiliteringsarbetet.

I över 3 veckor har jag suttit (för det mesta legat) framför TVn. Fick ischias och det kan göra så in i norden ont. Svårt att sitta.

I tisdags opererade jag ögat för gråstarr. Nu tar det viss tid för läkningen. Sedan ska jag se bra utan glasögon och bara behöva dem när jag läser. I tre veckor ska jag droppa i ögat flera gånger om dan. Nog om detta.

Ha det gott min kära vän och hoppas du snart får slippa kryckorna. Jobbigt både för händer och under armvecken. Tänker på dig och sänder med en stor varm kram!!

Hanna sa...

Ha en fin helg.
Kram
Hanna

Black Iris sa...

Ont är det inget roligt att ha men jag förstår att det inte står på din önskelista att behöva gå igenom en operation till.
Jag har haft så ont i armarna (speciellt höger) i några veckor och en natt drömde jag att min chef ville kapa av dom. Jag vaknade alldeles kallsvettig..

Kram Maidi